ACUR TURSUMUZ YENI SEZONDUR. Acurlarimiz en minik boyun “bir irisidir”. Koruk Suyu Ile Yapilan Acur Tursusu: Ferahlatici Bir Lezzet Koruk suyu ile yapilan acur tursusu, yaz aylarinda serinletici bir alternatif sunan bir tursu çesididir. Dogal koruk suyu, acurlarin fermente olmasini saglayarak benzersiz bir lezzet olusturur. Bu tursu, eksi ve ferahlatici tadiyla sofralara farkli bir tat katmaktadir. Özel bir isleme süreciyle hazirlanan acur tursusu, dogalligini ve tazelik hissini korur. Koruk suyunun karakteristik özellikleriyle zenginlesen tursu, saglikli bir atistirmalik olarak tercih edilir. Koruk suyu ile yapilan acur tursusu, sofralarinizin da vazgeçilmezi olacaktir.
ACUR TURSUMUZ YENI SEZONDUR.
Acurlarimiz en minik boyun “bir irisidir”.
Koruk Suyu Ile Yapilan Acur Tursusu: Ferahlatici Bir Lezzet Koruk suyu ile yapilan acur tursusu, yaz aylarinda serinletici bir alternatif sunan bir tursu çesididir. Dogal koruk suyu, acurlarin fermente olmasini saglayarak benzersiz bir lezzet olusturur. Bu tursu, eksi ve ferahlatici tadiyla sofralara farkli bir tat katmaktadir. Özel bir isleme süreciyle hazirlanan acur tursusu, dogalligini ve tazelik hissini korur. Koruk suyunun karakteristik özellikleriyle zenginlesen tursu, saglikli bir atistirmalik olarak tercih edilir. Koruk suyu ile yapilan acur tursusu, sofralarinizin da vazgeçilmezi olacaktir.